Marieke van Poppel

Life & loopbaancoach voor vrouwen 

Loopbaan- en re-integratie consultant

Christelijke coaching voor vastgelopen vrouwen bij een onverwerkt verleden, negatief zelfbeeld of het ontdekken van jouw passies.

Hi, leuk om kennis met je te maken!

Ik ben Marieke, getrouwd en moeder van 3 prachtige volwassen kinderen, die deels al uitgevlogen zijn.

 

Missie

Mijn missie is om vanuit Gods liefde en mijn passie voor mensen, vrouwen als jij aan te moedigen en te activeren om het goud in jezelf te ontdekken. Zodat jij, bevrijdt van alle belemmeringen vanuit verleden of heden, krachtig, geïnspireerd en voluit gaat leven.

Een soort van schatgraven, zeg maar, want echt.. er ligt zoveel verstopt en verstoft, waardoor jij niet ten volle geniet van jouw unieke leven! En weet je dat het ook heel helend en waardevol is om al die (on)bewuste belemmeringen en patronen naar boven te halen? Wanneer jij ze niet opgraaft zullen ze nooit naar de oppervlakte komen, waardoor je steeds in dezelfde valkuilen blijft trappen, niet kunt zijn wie je werkelijk bent en niet voluit kunt leven!

 

Verleden tot heden

Ik ben in een christelijk gezin opgegroeid, als enig kind, met ouders die wel veel van mij hielden, maar struikelden in het leven met elkaar. Daardoor ontbrak een veilige en stabiele basis. Ik trouwde op mijn 17e en werd een tienermoeder. Een heel gelukkige overigens :-). Nadat onze jongste naar school ging, verruilde ik mijn bijbanen voor de serieuzere varianten. Ik ging het pad op van ontwikkeling, wat ik tot op de dag van vandaag met veel plezier en redelijk intensief bewandel. Door tegenslagen in werk te zien als opengaande deuren zijn er steeds weer kansen en groeimomenten geweest die ik bewust gepakt heb.

In mijn werk als loopbaan- en re-integratie consultant voer ik dagelijks gesprekken met zeer diverse (veelal zieke) mensen met allerlei problematiek en vanuit diverse culturen. Bijzonder mooi en leerzaam om met hen op te lopen en te zien wat de kracht is van oprechte aandacht, een luisterend oor en de inzet van mijn expertise natuurlijk.

 

Wat bied ik jou?

  • Een oprecht betrokken, empathische coach met een luisterend oor zonder oordeel!
  • Een stimulerende en motiverende houding
  • Inzet van creativiteit en meedenken/adviseren
  • Rust en veel geduld, ik schijn een kalmerende invloed te hebben 🙂
  • Liefdevolle confrontatie, die ik graag met wat humor inzet
  • Coaching via de doelgerichte en praktische TotalBalance methodiek op basis van Bijbelse principes en betrokkenheid door gebed (indien gewenst). Wanneer je geen affiniteit hebt met het christelijke geloof, maar wel openstaat voor zingeving, ben je evenzeer welkom.
  • Doelgerichtheid; we werken samen aan het door jouw gewenste resultaat

 

Het leven vormt je door allerlei gebeurtenissen heen. Die kunnen mooi en opbouwend zijn, maar helaas ook vaak heel lelijk en beschadigend. Door vallen en opstaan leerde ik vanuit genade leven en mijn kansen grijpen, maar ook dat mijn (en óók jouw) situatie niet hoeft te blijven, zoals hij is!

‘Durven is even je evenwicht verliezen. Niet durven is uiteindelijk jezelf verliezen.’

– Soren Kierkegaard –

Mijn motto

En ik weet het… veranderen, stappen zetten, het is soms doodeng! Het is als het springen in het diepe, niet wetend waar je terecht komt. Bovenstaande uitspraak is echt mijn levensmotto geworden. In allerlei situaties, zowel in privé als werk heb ik vaak ‘gesprongen’ en verloor ik tijdelijk mijn balans. En niet omdat ik zo dapper was. Maar ik wist, dat als ik het niet zou doen ik echt mezelf zou verliezen of kansen mis zou lopen.

Ik deed het en het bracht me God, vrijheid, geluk en rust. En dat gun ik jou ook met heel mijn hart!

 

Kies daarom voor het behalen van de overwinning op jezelf door te GAAN voor GOUD!

Durf je evenwicht tijdelijk te verliezen om weer in balans te komen.